icoon telefoon 0113 - 330 115

icoon afspraak AFSPRAAK

Privacyverklaring en AVG

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit houdt (o.a.) in dat u het recht heeft om te weten welke gegevens wij van u hebben, wat wij daar mee doen, hoe wij deze beveiligen en tevens kunt u een verzoek indienen om deze gegevens te wijzigen of verwijderen.
Door middel van deze privacyverklaring hopen wij u duidelijkheid te geven over bovenstaande punten. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen uw vraag binnen 2 weken beantwoorden.

Dierenartspraktijk Dier & Arts

Dierenartspraktijk Dier & Arts (voorheen Dierenartsprakijk Mosselman-Verboom) is werkzaam in de branche "Veterinaire dienstverlening". Onze maatschap is officieel gevestigd in Kruiningen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54383943.

Persoonsgegevens waarover wij beschikken

Door gebruik te maken van de diensten van Dierenartspraktijk Dier & Arts beschikken wij over uw persoonsgegevens. De gegevens waarover wij beschikken zijn:

Waar gebruiken wij deze gegevens voor

Deze gegevens gebruiken wij voor onze administratie en facturatie en uiteraard ook om u op de hoogte te houden over de toestand van uw huisdier indien er sprake is van opname.

Hoe lang bewaren wij deze gegevens

De belastingdienst verplicht ons, in verband met eventuele controle van onze administratie, om uw gegevens tenminste 7 jaar te bewaren.
Indien u geen klant meer bent van Dierenartspraktijk Dier & Arts worden uw gegevens in principe bewaard, zodat wij deze weer kunnen gebruiken als u later weer van onze diensten gebruik wilt maken. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u ons dit kenbaar maken via info@dierenartsgoes.nl. Wij zullen uw gegevens dan verwijderen.

Bescherming van uw gegevens

De persoonsgegevens waarover wij beschikken zijn digitaal opgeslagen. De computers waar uw gegevens opstaan zijn beschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Indien deze computers zouden worden gestolen zullen wij aangifte doen van een zogenaamd "datalek" bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit zijn wij wettelijk verplicht.

Indien u gebruik maakt van ons inlogsysteem worden uw gegevens opgeslagen in een (beveiligde) database. Daarnaast wordt uw wachtwoord "versleuteld" zodat deze niet is te achterhalen door kwaadwillenden.

Gegevens delen met derden

Onze administratie wordt verzorgd door een accountskantoor, zij beschikken daardoor over onze klantgegevens. Verder worden door Dierenartspraktijk Dier & Arts op geen enkele manier gegevens verstrekt aan derden.

Website

Onze website slaat geen persoonsgegevens of privacygevoelige informatie op.

Cookies

Deze website maakt geen gebruik van Cookies.

Statistieken

Onze website houdt wel statistieken bij, maar deze bevatten geen privacy-gevoelige informatie. Het enige wat wordt opgeslagen is: Geen van bovenstaande gegevens kan door ons aan u als persoon worden gekoppeld, omdat wij geen IP-adressen opslaan en u op onze website geen persoonlijke gegevens hoeft in te vullen.

Uw gegevens inzien, wijzigen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@dierenartsgoes.nl. Wij zullen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 2 weken, op uw verzoek reageren.

uitgelicht

Vaccineren
In het nieuws: twijfels over vaccineren? >>>

 

Dier & Arts Puppy Zorgpakket
Voor een goede star van uw jonge huisgenoot! >>>

 

Dier & Arts Kitten Zorgpakket
Voor een goede star van uw jonge huisgenoot! >>>
 

vestigingen

Goes

Op afspraak
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 18.30 uur

 

's Gravenpolder

Op afspraak
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 uur
18.00 - 19.00 uur

 

Kapelle

Op afspraak
Maandag t/m vrijdag
09.30 - 16.30 uur

Inloopspreekuur
Maandag t/m vrijdag
13.15 - 14.00 uur
19.00 - 20.00 uur

 

Krabbendijke

Inloopspreekuur
Maandag t/m vrijdag
17.00 - 17.45 uur

 

Kruiningen

Inloopspreekuur
Maandag t/m vrijdag
08.00 - 09.00 uur

Op afspraak
Maandag t/m vrijdag
16.00 - 16.30 uur

 

Yerseke

Op afspraak
Maandag t/m vrijdag
08.00 - 18.00 uur
Donderdag 18.00 - 20.00
 

Tarieven

Tarieven