Onze praktijk

Dierenartsenpraktijk Dier & Arts biedt goede diergeneeskunde voor uw (zieke) huisdier in Zeeland. Ons betrokken personeel staat dagelijks voor u klaar. Al decennia lang is Dierenartsenpraktijk Dier & Arts een vertrouwd adres.

Locaties

Met drie praktijklocaties op Zuid-Beveland vindt u onze zorg altijd dicht bij. U bent welkom tijdens openingstijden voor behandeling op afspraak in een van onze locaties:

Dier & Arts, dierenartsenpraktijk Goes

Dier & Arts, dierenartsenpraktijk 's-Gravenpolder

Dier & Arts, dierenartsenpraktijk Yerseke

Gezelschapsdieren

Onze dierenartsenpraktijk biedt zorg aan een brede groep gezelschapsdieren. De meest voorkomende huisdieren in Nederland zijn de hond en kat. Deze trouwe makkers zijn bij ons in deskundige handen.

Veel ervaring hebben onze dierenartsen opgebouwd met het behandelen van konijnen en andere knaagdieren (zoals de cavia, hamster en degoe). Wij helpen u dan ook graag met de verzorging van deze dieren.

Voor de behandeling van gevogelte, zoals de eend, kip, duif, parkiet en papegaai, bent u eveneens van harte welkom in de dierenartsenpraktijk. Net als met zeldzamere huisdieren, zoals de fret, muis, tamme rat, schildpad en chinchilla's.

Zorgaanbod

Zorgaanbod

Apotheek

Apotheek

Locaties

Locaties

Team

Team

Vacatures

Vacatures