Apotheek

Medicijnen

Op onze praktijken is een groot assortiment aan geneesmiddelen en dieetvoeding standaard op voorraad. Voor medicijnen op recept is een voorschrift van de dierenarts nodig. U krijgt deze medicatie direct na het consult mee. Mocht uw dier langdurig medicatie nodig hebben, dan kunt u deze, na overleg met de dierenarts, afhalen aan de balie. Voor het verstrekken van bepaalde medicijnen, waaronder antibiotica, is het wettelijk verplicht dat uw dier eerst bij ons op consult komt. Bij langdurig gebruik van bepaalde medicatie is regelmatige controle van uw dier door de dierenarts nodig. Wettelijk is bepaald dat we geen medicatie op recept mogen verstrekken wanneer uw huisdier geen patiƫnt is van onze praktijk.

Vrije middelen

Naast medicatie op recept is er ook een ruim aanbod aan vrije middelen, zoals vlooien-, teken- en wormenproducten, medicatie ter ondersteuning of verzorging en dieetvoeding. Hiervoor kunt u aan de balie terecht. Indien nodig kunnen we u uitgebreid adviseren over deze producten.

Telefonisch bestellen

Medicatie en dieetvoeding kan ook telefonisch worden besteld. We zorgen dan dat dit voor u klaarligt. Afhalen kan binnen onze openingstijden.

Online bestellen

U kunt uw mediactie nu ook eenvoudig online bestellen door hier te klikken.

Terug naar Praktijk
Terug naar boven