icoon telefoon 0113 - 330 115

icoon afspraak AFSPRAAK

weekenddienst

KLIK HIER voor de dienstdoende arts.

Drs. A.C. (Ad) Mosselman

Werkzaam in praktijk

Kruiningen inloopspreekuur
maandag t/m vrijdag
08.00 - 09.00 uur
Goes behandeling op afspraak
maandag t/m vrijdag
09.30 - 18.30 uur

Telefonisch overleg

Maandag t/m vrijdag - 08.00 - 09.00 uur - T: 0113 - 38 12 33


Ervaring

Werkzaam in de praktijk sinds: 1984

Studie: Diergeneeskunde Gent/Utrecht, 1984

Specialiteit/interesse: Orthopedie / chirurgie


Motivatie

Ik wist al vroeg dat ik dierenarts wilde worden. Na mijn atheneum aan het Goese Lyceum, ben ik diergeneeskunde gaan studeren in Gent. Dat was een leuke en ook pittige studietijd.


Toen ik de kans kreeg de opleiding verder af te maken in Utrecht ben ik verhuisd naar de Domstad. Al snel werd mij duidelijk dat dierenarts geen beroep is, maar een bestaan. Zo stonden we als studenten al stand-by in het weekend voor het geval een studiedier zou bevallen. We werden dan gebeld, waarna we ons moesten haasten naar de faculteit.


Aan het eind van mijn studie deed de kans zich voor om de dierenarts Boonenschanser in Kruiningen op te volgen. Dierenarts worden in de plaats waar ik was opgegroeid, dat leek me wel wat.


Er is veel veranderd. De praktijk is uitgebreid en het aantal locaties en collega's is gegroeid. Ook de medische mogelijkheden zijn sterk doorontwikkeld. Maar de waarden die ik in het begin belangrijk vond, zijn dat vandaag de dag nog steeds. Ik hecht aan een eerlijk en betrouwbaar advies. Voor de patiƫnt ga ik tot het uiterste. Iets voor elkaar krijgen dat onmogelijk leek, geeft mij voldoening. Soms krijg ik het verwijt perfectionist te zijn, dat beschouw ik echter als een compliment. Want perfectionisme telt in de zorg.

Tarieven

Tarieven