button naar proteq
route icon

ROUTE

faqs icon

FAQ'S

afspraak icon

FACEBOOK

afspraak icon

LOGIN

afspraak icon

INSCHRIJVEN

Spoedgeval

Voor spoedgevallen is onze praktijk altijd telefonisch bereikbaar. U belt dan gewoon het nummer van uw praktijk, of ons centrale nummer: 0113 - 33 01 15

Dienstrooster

Afhankelijk van het dienstrooster en beschikbaarheid, zal de dierenarts u vragen direct naar één van onze praktijken te komen.


Spoed tijdens avond of weekend

Tijdens de avonden en in het weekend wordt de spoeddienst van Dierenartsenpraktijk Mosselman & Verboom aangeboden in samenwerking met Dierenkliniek Goes en Dierenkliniek Yerseke. Het kan daarom zijn dat u gevraagd wordt naar een andere locatie te komen dan u gewend bent. De patiëntgegevens worden de volgende werkdag uitgewisseld. Verdere behandeling vindt plaats door uw eigen dierenarts.


Baasje onbekend?

Heeft u een dier gevonden dat ernstig ziek of gewond is, maar het baasje is onbekend, dan kunt u het beste de Dierenbescherming bellen, de dierenambulance zal dan te hulp schieten.

T: 06-43727125 (24/7 bereikbaar)


Vogel of egel gevonden?

Heeft u een vogel of egel gevonden die (ernstig) ziek of gewond lijkt, dan kun het best vogel en zoogdieropvang 'De Mikke' bellen. Zij zijn gespecialiseerd in de opvang van egels.

T: 0118 - 62 82 88


Mishandeling en/of verwaarlozing

Dierenmishandeling of verwaarlozing is in Nederland bij wet verboden. Constateert u mishandeling en/of verwaarlozing, dan adviseren wij u contact op te nemen met de dierenpolitie.

T: 144