dierenarts goes

icon kies duits icon kies engels icon kies nederlands
button naar proteq
route icon

ROUTE

faqs icon

FAQ'S

afspraak icon

FACEBOOK

afspraak icon

LOGIN

afspraak icon

INSCHRIJVEN

Spoedgeval

Voor spoedgevallen is onze praktijk altijd telefonisch bereikbaar. U belt dan gewoon het nummer van uw praktijk, of ons centrale nummer: 0113 - 33 01 15

Dienstrooster

Afhankelijk van het dienstrooster en beschikbaarheid, zal de dierenarts u vragen direct naar één van onze praktijken te komen.


Spoed tijdens avond of weekend

Tijdens de avonden en in het weekend wordt de spoeddienst van Dierenartsenpraktijk Mosselman & Verboom aangeboden in samenwerking met Dierenkliniek Goes en Dierenkliniek Yerseke. Het kan daarom zijn dat u gevraagd wordt naar een andere locatie te komen dan u gewend bent. De patiëntgegevens worden de volgende werkdag uitgewisseld. Verdere behandeling vindt plaats door uw eigen dierenarts.


Baasje onbekend?

Heeft u een dier gevonden dat ernstig ziek of gewond is, maar het baasje is onbekend, dan kunt u het beste de Dierenbescherming bellen, de dierenambulance zal dan te hulp schieten.

T: 06-43727125 (24/7 bereikbaar)


Vogel of egel gevonden?

Heeft u een vogel of egel gevonden die (ernstig) ziek of gewond lijkt, dan kun het best vogel en zoogdieropvang 'De Mikke' bellen. Zij zijn gespecialiseerd in de opvang van egels.

T: 0118 - 62 82 88


Mishandeling en/of verwaarlozing

Dierenmishandeling of verwaarlozing is in Nederland bij wet verboden. Constateert u mishandeling en/of verwaarlozing, dan adviseren wij u contact op te nemen met de dierenpolitie.

T: 144