icoon telefoon 0113 - 330 115

icoon afspraak AFSPRAAK

GOEDE ZORG IS TEAMWERK

Ons team bestaat uit acht paraveterinairen, zes dierenartsen en twee service medewerkers. Samen werken we aan één doel: de beste zorg voor uw huisdier.

Betrokken

Wat wij met elkaar delen is een sterke betrokkenheid bij de patiƫnt. Samen streven we naar het leveren van goede diergeneeskunde. Omdat wij staan voor betrouwbaar advies en eerlijke tarieven, hebben wij veel plezier in ons werk. Iedere dag opnieuw.

Deskundig

Ons team bestaat uit een combinatie van gedreven jong talent en ervaren krachten. Bundeling van deze kwaliteiten resulteert in een team met veel deskundigheid dat weet van aanpakken.

Training

In ons streven naar kwaliteit vinden we training belangrijk. Twee maal per jaar wordt er een training georganiseerd voor de paraveterinairen. De dierenartsen volgen ieder jaar nascholing en diverse cursussen. Naast de trainingen wordt er ook gewerkt aan de teamspirit tijdens onze jaarlijkse nieuwjaarsavond en het bedrijfsuitje.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze team leden, klik dan op een van de foto's.
foto van Drs. A.C. (Ad) foto van Annemarie foto van Drs M. (Mirjam) foto van Drs. R. (Rianne) foto van Drs. M.M. (Irma) foto van Drs. K. (Kim) foto van Jolanda foto van Monique foto van Margriet foto van Carin foto van Samantha foto van Jessica foto van Rilana foto van Gabriela foto van Drs. F. (Frederic)

Tarieven

Tarieven