button naar proteq
route icon

ROUTE

faqs icon

FAQ'S

afspraak icon

FACEBOOK

afspraak icon

LOGIN

afspraak icon

INSCHRIJVEN

Onze organisatie

Dierenartsenpraktijk Mosselman & Verboom bestaat uit zes praktijklocaties; Goes, 's-Gravenpolder, Kapelle, Krabbendijke, Kruiningen en Yerseke. In alle locaties kunt u dagelijks terecht.

Goed geregeld

Binnen onze praktijk werken gediplomeerde medewerkers. Dit betekent dat onze dierenartsen beschikken over een erkend universitair diploma en dat alle assistenten gediplomeerd paraveterinair zijn. Het personeel is in vaste dienst, op basis van de cao dierenartsenpraktijken. Nieuwe medewerkers worden zorgvuldig ingewerkt, alvorens zij zelfstandig aan de slag gaan.
 

Kiezen voor kwaliteit

Wij kiezen als praktijk voor kwaliteit. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in onze praktijklocaties, deze zijn modern ingericht en voldoen aan de laatste richtlijnen. Ook onze producten en medicijnen zijn weloverwogen voor uw huisdier geselecteerd.

Betrouwbaar

Wij hechten aan een betrouwbaar advies. Daarom is ons advies onafhankelijk, en plaatsen wij de belangen van uw huisdier voorop. Een advies wordt altijd met u doorgesproken door de behandelende dierenarts.

Altijd dichtbij

Met onze vijf vestigingen in Zuid-Beveland bieden wij u zorgkwaliteit dichtbij huis. Onze vestigingen zijn goed bereikbaar met de auto en beschikken over voldoende parkeergelegenheid.