button naar proteq
route icon

ROUTE

faqs icon

FAQ'S

afspraak icon

FACEBOOK

afspraak icon

LOGIN

afspraak icon

INSCHRIJVEN

Historie van dierenartsenpraktijk Dier & Arts

Het begin: Werkpaarden

Onze dierenartsenpraktijk is ontstaan als werkpaardenpraktijk in 1939, in Ovezande. Dierenarts Gaakeer had zijn handen vol aan het verzorgen van de vele werkpaarden die toentertijd een belangrijke rol speelden in de agrarische sector.

Van vader op zoon

De groeiende vraag naar diergeneeskunde voor gezelschapsdieren deed dierenarts Gaakeer in 1968 besluiten ook een dierenartsenpraktijk in Goes te starten. Een jaar later zou zoon Jaap het stokje van zijn vader overnemen.

Samen zijn we meer

In 1984 nam Ad Mosselman de dierenartsenpraktijk in Kruiningen over van dierenarts Bonenschanser. Na een goed gesprek besloten Gaakeer en Mosselman later dat jaar te fuseren.

Steeds meer huisdieren

De vraag naar diergeneeskunde bleef groeien, daarom breidde de praktijk opnieuw uit in 1987. Dierenarts Wim Verboom opende in dat jaar de dierenartsenpraktijk te Kapelle. In 1989 werd de dierenartsenpraktijk in Krabbendijke overgenomen. Begin 1991 verhuisde de praktijk in Ovezande naar 's-Gravenpolder.

Jaren '90 en '00

In de jaren '90 en '00 werd besloten tot nieuwbouw voor de vestigingen Goes en Kapelle. Beide vestigingen beschikken over moderne faciliteiten. 

2018

In 2018 fuseerde onze dierenartsenpraktijk met dierenartsenpraktijk Yerseke. Met zes dierenartsenpratijken op Zuid-Bevenland biedt Dier & Arts u kwalitatieve zorg voor uw huisdier dichtbij huis.