button naar proteq
route icon

ROUTE

faqs icon

FAQ'S

afspraak icon

FACEBOOK

afspraak icon

LOGIN

afspraak icon

INSCHRIJVEN

Onze praktijk

Dierenartsenpraktijk Dier & Arts biedt goede diergeneeskunde voor uw (zieke) huisdier in Zeeland. Ons betrokken personeel staat dagelijks voor u klaar. Al decennia lang is Dierenartsenpraktijk Dier & Arts een vertrouwd adres.


Locaties

Met zes praktijklocaties op Zuid-Beveland vindt u onze zorg altijd dicht bij. U bent welkom tijdens openingstijden voor behandeling op afspraak in een van onze locaties:

  • Dier & Arts, dierenartsenpraktijk Goes
  • Dier & Arts, dierenartsenpraktijk 's-Gravenpolder
  • Dier & Arts, dierenartsenpraktijk Kapelle
  • Dier & Arts, dierenartsenpraktijk Krabbendijke
  • Dier & Arts, dierenartsenpraktijk Kruiningen
  • Dier & Arts, dierenartsenpraktijk Yerseke

Gezelschapsdieren

Onze dierenartsenpraktijk biedt zorg aan een brede groep gezelschapsdieren. De meest voorkomende huisdieren in Nederland zijn de hond en kat. Deze trouwe makkers zijn bij ons in deskundige handen.


Veel ervaring hebben onze dierenartsen opgebouwd met het behandelen van konijnen en andere knaagdieren (zoals de cavia, hamster en degoe). Wij helpen u dan ook graag met de verzorging van deze dieren.


Voor de behandeling van gevogelte, zoals de eend, kip, duif, parkiet en papegaai, bent u eveneens van harte welkom in de dierenartsenpraktijk. Net als met nieuwe of zeldzamere huisdieren, zoals de fret, muis, tamme rat, schildpad en chinchilla's.