icoon telefoon 0113 - 330 115

icoon afspraak AFSPRAAK

ONZE PRAKTIJK

Dierenartsenpraktijk Dier & Arts biedt goede diergeneeskunde voor uw (zieke) huisdier in Zeeland. Ons betrokken personeel staat dagelijks voor u klaar. Al decennia lang is Dierenartsenpraktijk Dier & Arts een vertrouwd adres.

Locaties

Met zes praktijklocaties op Zuid-Beveland vindt u onze zorg altijd dicht bij. U bent welkom tijdens openingstijden voor behandeling op afspraak in een van onze locaties:

Gezelschapsdieren

Onze dierenartsenpraktijk biedt zorg aan een brede groep gezelschapsdieren. De meest voorkomende huisdieren in Nederland zijn de hond en kat. Deze trouwe makkers zijn bij ons in deskundige handen.

Veel ervaring hebben onze dierenartsen opgebouwd met het behandelen van konijnen en andere knaagdieren (zoals de cavia, hamster en degoe). Wij helpen u dan ook graag met de verzorging van deze dieren.

Voor de behandeling van gevogelte, zoals de eend, kip, duif, parkiet en papegaai, bent u eveneens van harte welkom in de dierenartsenpraktijk. Net als met zeldzamere huisdieren, zoals de fret, muis, tamme rat, schildpad en chinchilla's.

HISTORIE VAN DIERENARTSENPRAKTIJK DIER & ARTS

Het begin: Werkpaarden

Onze dierenartsenpraktijk is ontstaan als werkpaardenpraktijk in 1939, in Ovezande. Dierenarts Gaakeer had zijn handen vol aan het verzorgen van de vele werkpaarden die toentertijd een belangrijke rol speelden in de agrarische sector.

Van vader op zoon

De groeiende vraag naar diergeneeskunde voor gezelschapsdieren deed dierenarts Gaakeer in 1968 besluiten ook een dierenartsenpraktijk in Goes te starten. Een jaar later zou zoon Jaap het stokje van zijn vader overnemen.

Samen zijn we meer

In 1984 nam Ad Mosselman de dierenartsenpraktijk in Kruiningen over van dierenarts Bonenschanser. Na een goed gesprek besloten Gaakeer en Mosselman later dat jaar te fuseren.

Steeds meer huisdieren

De vraag naar diergeneeskunde bleef groeien, daarom breidde de praktijk opnieuw uit in 1987. Dierenarts Wim Verboom opende in dat jaar de dierenartsenpraktijk te Kapelle. In 1989 werd de dierenartsenpraktijk in Krabbendijke overgenomen. Begin 1991 verhuisde de praktijk in Ovezande naar 's-Gravenpolder.

Jaren '90 en '00

In de jaren '90 en '00 werd besloten tot nieuwbouw voor de vestigingen Goes en Kapelle. Beide vestigingen beschikken over moderne faciliteiten.

2018

In 2018 fuseerde onze dierenartsenpraktijk met dierenartsenpraktijk Yerseke. Met vijf dierenartsenpratijken op Zuid-Bevenland biedt Dier & Arts u kwalitatieve zorg voor uw huisdier dichtbij huis.

Tarieven

Tarieven