dierenarts goes

icon kies duits icon kies engels icon kies nederlands
button naar proteq
route icon

ROUTE

faqs icon

FAQ'S

afspraak icon

FACEBOOK

afspraak icon

LOGIN

afspraak icon

INSCHRIJVEN

WEEKENDDIENST

Klik hier voor de dienstdoende arts >>>

Onze praktijk

Dierenartsenpraktijk Mosselman & Verboom biedt goede diergeneeskunde voor uw (zieke) huisdier in Zeeland. Ons betrokken personeel staat dagelijks voor u klaar. Al decennia lang is Dierenartsenpraktijk Mosselman & Verboom een vertrouwd adres.


Locaties

Met vijf praktijklocaties op Zuid-Beveland vindt u onze zorg altijd dicht bij u in de buurt. U bent welkom tijdens openingstijden voor behandeling op afspraak of tijdens het inloopspreekuur in een van onze locaties:

  • Goes
  • 's-Gravenpolder
  • Kapelle
  • Krabbendijke
  • Kruiningen

Gezelschapsdieren

Onze praktijk biedt zorg aan een brede groep gezelschapsdieren. De meest voorkomende huisdieren in Nederland zijn de hond en kat. Deze trouwe makkers zijn bij ons in deskundige handen.


Veel ervaring hebben onze dierenartsen opgebouwd met het behandelen van konijnen en andere knaagdieren (zoals de cavia, hamster en degoe). Wij helpen u dan ook graag met de verzorging van deze dieren.


Voor de behandeling van gevogelte, zoals de eend, kip, duif, parkiet en papegaai, bent u eveneens van harte welkom in de praktijk. Net als met nieuwe of zeldzamere huisdieren, zoals de fret, muis, tamme rat, schildpad en chinchilla's.


Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze praktijk, het team, de geboden zorg, de praktijklocaties, de historie en onze vacatures? Klik dan op één van de subpagina's in de rechterkolom.