icoon telefoon 0113 - 330 115

icoon afspraak AFSPRAAK

Dier en Zorg Plan
Wij zetten ons in voor gezonde dieren. Het Dier en Zorg Plan biedt een voordelige manier om uw dier de beste preventieve zorg te geven.

U geeft ieder jaar geld uit aan vaccinaties, wormen- en vlooienbehandelingen. Met het Dier en Zorg Plan krijgt u korting op deze (normale) jaarlijkse kosten. U hoeft niet meer na te denken over betalen: iedere maand wordt er een vast bedrag automatisch afgeschreven.

Als bonus krijgt u naast deze korting extra services die gericht zijn op de gezondheid van uw dier. Met het Dier en Zorg Plan krijgt u daarmee tussen de 25-40% korting per jaar, afhankelijk van product en dier.

Met het Dier en Zorg Plan bieden we een voordelige manier om uw huisdier de beste preventieve zorg te geven. De gezondheid van uw dier staat centraal:

  • We houden parasieten buiten de deur
  • We beschermen uw dier tegen besmettelijke dierziekten
  • We houden de gezondheid van uw dier in de gaten
  • We zorgen voor goede voeding en een gezond gewicht
  • We zorgen voor een schoon gebit

Er zijn 2 plannen: BASIS en PLUS. In basis zitten alle jaarlijkse preventieve behandelingen die uw huisdier standaard nodig heeft. Met plus heeft u de uitgebreide preventieve zorg goed geregeld. De jaarlijkse vaste kosten met het Dier en Zorg Plan dekken de kosten voor behandelingen die nodig zijn om uw dier gezond te houden.


Voor meer informatie kunt u terecht op onze praktijken, of kijk op www.dierenzorgplan.nl

Tarieven

Tarieven