icoon telefoon 0113 - 330 115

icoon afspraak AFSPRAAK

Maatregelen omtrent Corona virus UPDATE 25 januari 2021
Wegens de nieuwe 1.5 meter maatschappij hebben wij zogenaamde huisregels opgesteld:

* Heeft u medicatie en/of voeding nodig, bestel dit a.u.b. alvast telefonisch. Op die manier kunnen we ieders aanwezigheid in de praktijk zo kort mogelijk laten duren.

* Graag willen wij u verzoeken met één persoon per afspraak naar de praktijk te komen.

* Kom a.u.b. op het afgesproken tijdstip binnen (niet te vroeg of te laat) zodat er niet te veel mensen tegelijk in de praktijk zijn.

* We willen maximaal 2 personen tegelijk in de wachtkamer, en daarbij proberen minimaal 1,5 meter afstand te houden tussen de mensen. Geef elkaar daarom ook de ruimte in de wachtkamer.

* Als u contact heeft gehad met iemand die mogelijk een infectie met het coronavirus heeft, kom a.u.b. niet naar de praktijk. Als u zich ziek voelt, komt u dan a.u.b. ook niet langs. Afspraken kunnen de aankomende tijd kosteloos verplaatst worden. Wel willen wij u vragen dit (indien mogelijk) ruim op tijd te doen. Als uw dier ziek is en u bent mogelijk besmet dan overleggen we met u via de telefoon en zoeken een oplossing.

* Wij vragen u uitsluitend met pin te betalen.

* Na ieder consult zullen wij onze handen wassen en desinfecteren. Ook ontsmetten we na afloop en voor ieder consult de relevante oppervlakten in onze kliniek inclusief pinautomaat en deurklinken en andere contactplaatsen.

 *Momenteel doen wij geen visites aan huis (eventueel uitzondering voor noodzakelijke euthanasie aan huis).

Tarieven

Tarieven