icoon telefoon 0113 - 330 115

icoon afspraak AFSPRAAK

Dier&Arts
Wij zijn gefuseerd!

Fusiebericht Dier & Arts

Met trots presenteren wij u de "nieuwe" praktijk voor gezelschapsdieren: Dier&Arts. De kliniek Dier&Arts is ontstaan uit een fusie op 1 januari 2018 tussen 2 bestaande praktijken: Dierenartsenpraktijk Mosselman & Verboom en Dier&Arts Yerseke.


Dierenartsen Mosselman en Verboom en Koster-Huissoon (Dier&Arts Yerseke) kennen elkaar al jaren. Nadat Koster in 2016 Dierenkliniek Yerseke overgenomen had kwam het in eerste instantie tot een samenwerking in de spoeddienst voor de avonden/nachten/weekenden.


In 2017 rees het idee dat een samenwerking voor beide praktijken gunstig zou zijn, immers: "samenwerk is beter werk".


Door samen te werken kunnen we ons nog meer per dierenarts gaan verdiepen in een bepaalde richting. Zo doet Ad Mosselman al jaren behoorlijk wat orthopedische ingrepen en heeft Mirjam Koster zich verdiept in tandheelkunde en oogheelkunde. Ook de para-veterinairen "specialiseren" zich steeds meer; zo hebben we een para-veterinair die zelfstandig suikerziekte patiƫnten begeleidt bij hun behandeling met insuline en is er een assistente die zich verdiept heeft in voeding.


Verder is het voordeel dat alles in één systeem staat zodat bij afwezigheid van uw vaste dierenarts, alle gegevens met betrekking tot de gezondheid van uw dier bij de vervangende dierenarts bekend is.


Ons doel is diergeneeskunde op een hoog niveau en daarmee de beste zorg voor uw huisdier(en). De gezamenlijke kliniek Dier&Arts bestaat op dit moment uit 6 dierenartsen, 10 paraveterinairen en 2 service medewerkers. Onze dierenartsen:


Drs. A.C. (Ad) Mosselman: Kruiningen en Goes

Drs. W.L. (Wim) Verboom: Kapelle en Krabbendijke

Drs. M. (Mirjam) Koster-Huissoon: Yerseke

Drs. R.J. (Rianne) Jobse: s Gravenpolder, Kruiningen en Kapelle

Drs. M.J. (Ineke) Wisse: s Gravenpolder en Yerseke

Drs. A. (Astrid) Jacobs: Yerseke


Het is de bedoeling dat de dierenartsen en assistentes die u gewend bent te zien ook blijven werken in die praktijk. Het kan zijn dat tijdens vakanties, nascholing of andere afwezigheid, een andere dierenarts of assistente in uw vertrouwde praktijk werkt.


Heeft u voorkeur voor een dierenarts, dan kunt u het beste een telefonische afspraak met de assistente maken.


Verder kunt u voor consulten ook een afspraak maken via onze website.


Tarieven

Tarieven