icoon telefoon 0113 - 330 115

icoon afspraak AFSPRAAK

Basisschool op bezoek bij de dierenarts
Leerlingen Juliana van Stolbergschool op bezoek

Leerlingen groep 1/2 Juliana van Stolbergschool

In december heeft Dierenarteenpraktijk Mosselman en Verboom in onze praktijk te Kapelle bezoek mogen ontvangen! De leerlingen van groep 1/2 van de Juliana van Stolbergschool (Kapelle) kwamen eens een kijkje nemen, om te zien wat er allemaal gebeurd in onze praktijk.


De leerlingen werden ontvangen in de wachtkamer, en kregen daarna in onze consultatieruimte een korte uitleg over het onderzoeken van een dier. Ook mochten ze een kijkje nemen in de operatiekamer, en de ruimte waar dieren wakker worden en eventueel gehospitaliseerd kunnen worden. Dierenarts Ken Protin had voor een kleine verrassing gezorgd, hij had namelijk een slang bij om aan de kinderen te laten zien!


Na de rondleiding was er nog gelegenheid om wat vragen te stellen, en kregen de kinderen een kleine traktatie verzorgd door mevrouw Verboom. Wij vonden het erg leuk om jullie eens te mogen ontvangen!


Klik op een foto voor een grotere weergave. U kunt door naar de volgende foto door op de pijltjes te klikken. Klik op het kruisje, of naast een foto om de vergrote weergave te sluiten.Dierenarts Kapelle Juliana van Stolbergschool
Gezondheidscontrole Tropical Zoo - Berkenhof.

Tarieven

Tarieven