icoon telefoon 0113 - 330 115

icoon afspraak AFSPRAAK

weekenddienst

KLIK HIER voor de dienstdoende arts.

Drs. W.L. (Wim) Verboom

Werkzaam in praktijk

Kapelle inloopspreekuur maandag t/m vrijdag
13.15-14.00 uur
inloopspreekuur ma, wo en vrijdag
19.00-20.00 uur
behandeling op afspraak*
donderdag 19.00-20.00 uur
Krabbendijke
inloopspreekuur
maandag t/m vrijdag
17.00-17.45 uur

* = U kunt een afspraak maken tijdens het telefonisch spreekuur maandag t/m vrijdag van 08:00 - 09:00, of tijdens de spreekuren.


Wilt u een afspraak, maar is de donderdagavond geen optie? In overleg met de assistent kunt een afspraak plannen voor een andere dag.


Telefonisch overleg

Maandag t/m vrijdag - 08:00 - 09:00 uur - T: 0113 - 34 24 86


Ervaring

Werkzaam in de praktijk sinds: 1987

Studie: Diergeneeskunde Utrecht, 1986

Specialiteit/interesse: Duiven


Motivatie

Mijn ouders hadden een boerderij in Yerseke. Samen met mijn broer hielpen we mee in het bedrijf. Er was altijd wat te doen, want je bent nooit klaar op een boerderij. Hier leerde ik als kind al dat het welzijn van dieren een voorwaarde is voor een goed lopend bedrijf. Deze les heb ik als dierenarts altijd goed onthouden.


Om dierenarts te kunnen worden heb ik een lang studietraject gevolgd. Dat was me niet gelukt zonder de mentaliteit die ik op de boerderij heb meegekregen. Hard werken met respect voor mens en dier.


Daarom ben ik blij met mijn collega's. We werken op een prettige manier samen, met respect voor elkaars talenten en dat is belangrijk want goede zorg is teamwork.


Ik ben gebrand op een goed contact met mijn cliënten. Zo probeer ik er altijd voor ze te zijn. In drukke tijden ren ik soms de benen van onder mijn lijf. Maar ik ben nooit anders gewend geweest. Mijn aanpak heeft er in geresulteerd dat ik in de loop der jaren een mooie band heb opgebouwd met cliënten en daar ben ik content mee.


Tarieven

Tarieven