icoon telefoon 0113 - 330 115

icoon afspraak AFSPRAAK

Drs. R. (Rianne) Jobse

Werkzaam in praktijk

's-Gravenpolder: dinsdagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend
's-Gravenpolder: maandagavond, woensdagavond en vrijdagavond
Kapelle: dinsdag

Telefonisch overleg

Voor telefonisch overleg en het maken van afspraken kunt u tijdens openingstijden contact opnemen met de assistente.( van de verschillende vestigingen) T: 0113 - 33 01 15


Ervaring

Werkzaam in de praktijk sinds: 1998

Studie: Diergeneeskunde Gent/Utrecht, 1995

Specialiteit/Interesse: Katten


Motivatie

Al op de lagere school wist ik dat ik dierenarts wilde worden, en dat is nog gelukt ook! Na mijn afstuderen heb ik in verschillende praktijken gewerkt, en in 1998 ben ik in deze praktijk terecht gekomen. Ik vind het erg leuk om de dieren die langs komen zo goed mogelijk te helpen. Maar het overleggen met, en adviseren van, de baasjes vind ik minstens zo belangrijk: graag zoek ik samen naar een zo passend mogelijke oplossing voor een probleem van hun huisdier.


Hoewel ik heel graag honden, konijnen, ratjes, cavia's etc behandel, heb ik toch een fascinatie voor de kat: hun oorsprong en gedrag is zo anders dan dat van de hond. Het eigengereide in hun doen en laten, en de eigenzinnige karaktertjes vind ik geweldig. Elke kat vraagt weer een andere benadering, en ik vind het heel erg leuk om bij elke kat juiste aanpak te zoeken.


Verder volg ik elk jaar een aantal nascholingen. Ik vind het leuk om nieuwe inzichten te verkrijgen, en vaak zijn er weer nieuwe ontwikkelingen op allerlei gebied, wat het werk meer verdieping geeft.


Tarieven

Tarieven