icoon telefoon 0113 - 330 115

icoon afspraak AFSPRAAK

weekenddienst

KLIK HIER voor de dienstdoende arts.

Connie Verboom-Meulbroek

Werkzaam in praktijk

Kapelle - maandag, woensdag en vrijdagavond


Ervaring

Werkzaam in de praktijk sinds: 1987

Diploma: paraveterinair, 1993

Specialiteit/interesse: recovery care


Motivatie

In 1987 werd Wim en mij de mogelijkheid geboden om in Kapelle een dierenartsenpraktijk te beginnen. De kans om te gaan werken in de regio waar we als kinderen zijn opgegroeid, hebben we met beide handen gegrepen.


Ik werkte op dat moment in een supermarkt. Daar ben ik mee gestopt, want er moest altijd iemand op de praktijk zijn om de telefoon aan te nemen en te assisteren bij opearties. Eigenlijk was een dierenartsenpraktijk toen een duo-baan, je kon het niet alleen. Het was een totaal andere tijd. Een mobiele telefoon kenden we toen nog niet, laat staan een smartphone.


Een praktijk in een dorp als Kapelle is speciaal omdat je veel mensen kent. Het leuke aan mijn werk vind ik dan ook het contact met mensen én dieren. Patiënten in de opvang zijn aan mij goed besteed, en krijgen altijd wat extra aandacht. Door alle jaren ervaring kan ik op heel wat onderwerpen informeren en adviseren.


Dit jaar zijn Wim en ik 27 jaar actief in de praktijk. Dat lijkt een hele tijd, maar ik weet nog als de dag van gisteren hoe we begonnen zijn. Als ik kijk wat we in al die jaren hebben opgebouwd dan ben ik dankbaar en trots.

Tarieven

Tarieven