button naar proteq
route icon

ROUTE

faqs icon

FAQ'S

afspraak icon

FACEBOOK

afspraak icon

LOGIN

afspraak icon

INSCHRIJVEN

Huisdieren

Onze dierenartsen zijn gespecialiseerd in de zorg aan huisdieren. De combinatie van uitgebreide ervaring en jong talent maakt dat ons team een grote verscheidenheid aan patiënten kan behandelen. 

De hond en kat, en nog velen meer.....

De hond en de kat zijn de meest voorkomende huisdieren in Nederland. Natuurlijk kunt u voor de zorg van deze trouwe makkers bij ons terecht. Maar eigenlijk is dat nog maar het begin. Ook helpen wij u graag met de zorg voor uw knaagdieren, zoals konijn, cavia en hamster. Gevogelte, zoals de eend, kip, duif, parkiet, papegaai zijn ook welkom in de praktijk. Nieuwe of zeldzamere huisdieren, zoals de fret, tamme rat, schildpad en chinchilla's kunnen wij ook goed behandelen.

Zeldzame huisdieren

Heeft u een ander huisdier dan hierboven vermeld en wilt uw weten of wij zorg kunnen bieden? Neem dan gerust contact op. Wij kennen onze kracht, maar ook onze beperkingen. Indien uw huisdier beter in een gespecialiseerde praktijk behandeld kan worden zullen wij u daar eerlijk in adviseren.

Snelmenu

Klik op één van onderstaande huisdieren of in het menu hiernaast voor meer informatie.

HondKatKonijn Konijn Kip Vogel

Bronvermelding

De algemene informatie over de huisdieren is geselecteerd uit documentatie van het LICG en bewerkt voor toepassing op deze website. Voor nog uitgebreidere informatie over huisdieren kunt u een kijkje nemen op de website van het LICG.