icoon telefoon 0113 - 330 115

icoon afspraak AFSPRAAK

weekenddienst

KLIK HIER voor de dienstdoende arts.

© Dierenartsenpraktijk Dier & Arts 2018


Disclaimer & Colofon

Dierenartsenpraktijk Dier & Arts besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Dierenartsenpraktijk Dier & Arts kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.


Auteursrecht

De volledig website is het exclusieve eigendom van Dierenartsenpraktijk Dier & Arts.

Dierenartsenpraktijk Dier & Arts geeft de bezoeker van deze site de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.


Privacy

Persoonlijke gegevens die u aan Dierenartsenpraktijk Dier & Arts verstrekt, worden opgenomen in de database van Dierenartsenpraktijk Dier & Arts. Deze gegevens worden door Dierenartsenpraktijk Dier & Arts gebruikt voor het gepersonaliseerde patiëntendossier en administratieve doeleinden. U beschikt over een inzage-, correctie- en verwijderingsrecht.


Divers

Ieder geschil met betrekking tot de site van Dierenartsenpraktijk Dier & Arts valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving.


Ethisch Hacken

Een ieder die zichzelf "ethisch hacker" noemt en met goede bedoelingen deze website wil controleren, heeft hiervoor schriftelijke toestemming nodig van Dierenartsenpraktijk Dier & Arts.
Pogingen om onze site te hacken zonder onze nadrukkelijke toestemming worden niet op prijs gesteld en indien nodig zullen wij hiervan aangifte doen.
Ons standpunt hierin is als volgt: als je wilt aantonen dat iemand zijn achterdeur opengebroken kan worden door kwaadwillenden doe je dit niet door zelf deze deur open te breken en jezelf toegang tot deze woning te verstrekken. Dat is nl. gewoon inbraak en dus strafbaar.
De wet is hierover vrij duidelijk volgens deze bijlage.

Design & foto's

Webtotaal Zeeland realiseerde deze website in samenwerking met Switch Creative. De foto's (m.u.v. de nieuwsberichten) op deze website zijn gemaakt door Brigit Berman.

uitgelicht

Maatregelen omtrent Corona virus UPDATE 11 mei 2020
Wegens de nieuwe 1.5 meter maatschappij hebben wij zogenaamde huisregels opgesteld: >>>

 

Vacature
Gezelschapsdierenarts - Full time >>>

 

Vaccineren
In het nieuws: twijfels over vaccineren? >>>
 

vestigingen

Goes

Op afspraak
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 18.30 uur

 

's Gravenpolder

Op afspraak
Maandag t/m vrijdag
09.00 - 12.00 uur
18.00 - 19.00 uur

 

Kapelle

Op afspraak
Maandag t/m vrijdag
13.00 - 19.00 uur

 

Kruiningen

Op afspraak
Maandag t/m vrijdag
08.00 - 09.00 uur
13.00 - 14.00 uur

 

Yerseke

Op afspraak
Maandag t/m vrijdag
08.00 - 18.00 uur
Donderdag 18.00 - 20.00

 

 
 

Tarieven

Tarieven