dierenarts goes

icon kies duits icon kies engels icon kies nederlands
button naar proteq
route icon

ROUTE

faqs icon

FAQ'S

afspraak icon

FACEBOOK

afspraak icon

LOGIN

afspraak icon

INSCHRIJVEN

WEEKENDDIENST

Klik hier voor de dienstdoende arts >>>

Toelichting Tarieven

Graag geven wij een toelichting op hoe onze tarieven.


Waarom is er verschil?

In 1998 heeft de Nederlandse Mededingings Authoriteit (NMa) de tariefadviezen van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD) verboden. Dat betekent dat de prijzen voor behandelingen en verrichtingen volledig vrij zijn.


Vanaf dat moment mocht elke praktijk haar prijzen zelf bepalen op basis van haar kosten. Sindsdien bestaan er veel verschillen. Deze verschillen worden o.a. veroorzaakt door verschillen in gebouwen, aanwezige apparatuur en faciliteiten. Ook het opleidingsniveau van personeel, nascholing en naleving van de veiligheidsvoorschriften kunnen tariefverschillen verklaren. Wij staan voor eerlijke tarieven. Daarom geven wij u graag een toelichting.


Gebouwen en Apparatuur

Wij kiezen voor moderne praktijken bij u in de buurt. In deze praktijken is goede apparatuur aanwezig. Zo zijn wij in staat om u dichtbij huis, veilige en goede zorg te bieden aan uw huisdier.


Werkwijze

Wij kiezen voor een zorgvuldige en gedegen werkwijze. Dit betekent dat wij uw huisdier bij een bezoek aan onze praktijk altijd breed nakijken, dat er  hygiënisch gewerkt wordt en dat de operatiekamers voldoen aan de voorschriften. Daarnaast betekent dit dat de minst belastende ingreep wordt verkozen, boven een gemakkelijkste. En natuurlijk kan uw huisdier vooraf, tijdens en na de ingreep rekenen op aandacht van kundig personeel.


Transparantie

Onze tarieven zijn transparant. Zo kunt u groot aantal tarieven op deze website raadplegen. Onze tarieven zijn zorgvuldig opgebouwd. Daarom zult u bij ons niet snel korting krijgen, of met een aanbieding verleid worden. Bij ons krijgt u altijd een eerlijke prijs.


Is uw huisdier door ons behandeld, dan ontvangt u altijd een duidelijke kwitantie. Op deze kwitantie kunt u precies zien welke zorg is geboden, en de daarbij behorende prijzen. Zo kunt u precies zien hoe het totaalbedrag tot stand is gekomen.


Personeel

Ons personeel is ons belangrijkste werkkapitaal. Daarom zijn wij van mening dat we goed voor ons personeel moeten zorgen. Wij nemen personeel altijd voor de lange termijn aan, en de arbeidsovereenkomst is in overeenstemming met de beroepsgroep cao, of beter.


Veiligheidsvoorschriften rondom röntgen en narcose worden strikt nageleefd. Tijdens zwangerschappen wordt geen enkel risico genomen en wordt zeer nadrukkelijk rekening gehouden met de belangen van ons personeel. Tot slot wordt ons personeel (actief) de mogelijkheid geboden deel te nemen aan na- of bijscholing. Op de kennis én kunde van onze medewerkers zijn we heel trots!


Kies bewust

Er is voldoende aanbod van diergeneeskunde in uw regio. Tussen de aanbieders bestaan grote en kleine verschillen. De keuze voor een dierenarts is erg persoonlijk. Ga daarom op zoek naar wat bij u past: kies bewust!