Vacature dierenarts

Dierenarts vacature

Wie zijn wij:

Dier & Arts Zeeland is een fijne praktijk om werkzaam te zijn. We hebben 3 grotere locaties met de locatie Goes als grootste (vlak bij de A58, België/Zelzate 43 minuten, Roosendaal 43 minuten). Daarnaast de locatie in Yerseke (bekend van de mosselen) en in 's Gravenpolder bedienen wij de klanten uit de Zak van Zuid-Beveland. We zijn een team met op dit moment 5 dierenartsen en 8 paraveterinairen. Een leuk team met collega's in verschillende leeftijden en ervaringen. We hebben een fijne overleg structuur zodat er altijd back-up is voor zaken waar je even niet uitkomt. 

Dienst doen we samen met een aantal buurtpraktijken vanuit onze eigen locaties in Goes en Yerseke (daar is ook slaapgelegenheid). Op dit moment is de frequentie voor onze praktijk 1:3 wat we onderling verdelen en dus kom je op 1:15 uit.

Wij beschikken over röntgen apparatuur (incl dentaal), bloedanalyse apparatuur en een echo apparaat van nog maar 1 jaar oud. Kortom Dier&Arts is een fijne werkplek waar huisdieren goede zorg ontvangen.

Kijk voor meer info zeker eens op: www.kliniekdierenarts.nl

Wie zoeken wij:

Onze locatie in Goes groeit enorm en daarom hebben we behoefte aan hulp. We zoeken een enthousiaste dierenarts die begaan is met de klanten en lief is voor de patiënten (en de collega's, appeltaart kunnen bakken= pré). Interesse in orthopedie zien wij ook als een pré. Fulltime werken mag, maar parttime vinden wij ook prima. Het liefste nemen wij iemand erbij voor minimaal 3 dagen per week (meer mag). Meewerken in de avond en spoeddienst is wel een belangrijke eis om ieders privé leven te optimaliseren.

Wat bieden wij:

Een salaris volgens CAO normen + 6%

Overnachten op de praktijk is mogelijk.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam Koster.

Tel:0610103951 of mirjam.koster@evidensia.nl